HET ONTSTAAN

Wat vooraf ging....

Ergens rond maart/april 2003 nam Jerome Davis het initiatief om yoga te organiseren met enkele vrienden uit Gent. Hij kreeg  de polivalente zaal van het OBSG ter beschikking. Na enkele weken zat de sfeer er al goed in kwamen er steeds meer vrienden van vrienden van vrienden een les meevolgen. Vanaf juni begon de zon boven Gent vurig te stralen en besloten we om de yoga in openlucht te houden. We hadden al snel een vaste stek aan de blaarmeesen. Na de Yoga volgde dan een frisse duik, en vele malen bleven we tot 's avonds laat onder de sterren hemel babbelen en knabbelen. Enkele keren werden het een heus eetfestijn tot diep in de nacht, of een Marsfeest op het dak van de sterrewacht.
Na deze lange en mooie zomer keerden we terug naar de zaal in het OBSG. Ondertussen bleef de groep groeien en is er een tweede lokatie bijgekomen: Het solarium. Deze ruimte is gelegen op het bovenste verdiep van Home Fabiola. We hebben van hieruit een prachtig zicht over Gent. De begeleiding van de sessies is in handen van Annekatrien en Sara.
Uit de Yoga is ook al een zijproject ontstaan, namelijk, Capoeira. Baziliaanse gevechtsdans onder begeleiding van Yanko.
Op 27 November 2003 werd er voorlopig afscheid genomen van Jerommeke. Hij heeft Gent terug ingeruild voor Kaapstad, Zuid afrika, maar in gedachten is hij hier nog steeds aanwezig.